Μπούργκος: Έπεσε στο κεφάλι του διαφημιστική πινακίδα! (vid)

Στο κεφάλι του Χερμάν Μπούργκος κατέληξε μια διαφημιστική πινακίδα κατά την παρουσίαση του Αργεντινού τεχνικού από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Μπούργκος: Έπεσε στο κεφάλι του διαφημιστική πινακίδα! (vid)

Ένα απρόοπτο συμβάν καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Χερμάν Μπούργκος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε.

Για την ακρίβεια, την ώρα που ο 51χρονος Αργεντινός προπονητής έκανε δηλώσεις, η διαφημιστική πινακίδα που είχε τοποθετηθεί ακριβώς πίσω του έπεσε στο κεφάλι του!..

Η πινακίδα έπεσε εξαιτίας του δυνατού αέρα που φυσούσε εκείνη την ώρα, παρ' όλα αυτά ο Μπούργκος συνέχισε κανονικά τις δηλώσεις του σαν να μη συνέβη τίποτα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Χερμάν Μπούργκος αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή σε κάποια ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 έως το 2020 ήταν βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην αργεντίνικη Νιούελς υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος του χρόνου, με την προοπτική να το ανανεώσει για μία ακόμη σεζόν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το παραλίγο ατύχημα του Μπούργκος: