Ντόρτμουντ: Πήρε τον 17χρονο Σουμαϊλά Κουλιμπαλί από την Παρί Σεν Ζερμέν

Παίκτης της Ντόρτμουντ είναι πλέον ο 17χρονος διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας κεντρικός μπακ Σουμαϊλά Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν μέλος της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ντόρτμουντ: Πήρε τον 17χρονο Σουμαϊλά Κουλιμπαλί από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ένα ακόμα ταλέντο έβαλε στις τάξεις της η Ντόρτμουντ, η οποία φημίζεται για την παραγωγική δουλειά που κάνει με τους παίκτες νεαρής ηλικίας.

Πιο αναλυτικά, η Μπορούσια γνωστοποίησε σήμερα (18/3) μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ότι συμφώνησε με τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Σουμαϊλά Κουλιμπαλί της Παρί Σεν Σερμέν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κ18 της Γαλλίας και θεωρείται ως ένα σπουδαίο ταλέντο με λαμπρό μέλλον και προοπτικές.

Ανήκε στην ακαδημία της ΠΣΖ, αλλά δεν είχε υπογράψει έως τώρα επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωτευουσιάνους. Δεν είχε παίξει καθόλου στην πρώτη ομάδα της Παρί μέχρι σήμερα, ωστόσο αξίζει να τονιστεί πως είχε κάνει αρκετές προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Κουλιμπαλί, ο οποίος αυτή την περίοδο αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, θα ενταχθεί στους Βεστφαλούς από τη νέα σεζόν και θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος στην προοπτική να παίζω για ένα τέτοιο κλαμπ! Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια που πήρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πιστεύω ότι αυτή η κίνηση ήταν το καλύτερο βήμα για εμένα», δήλωσε ο νεαρός και εξελίξιμος σέντερ μπακ μετά την ένταξή του στην Ντόρτμουντ και πρόσθεσε:

«Είχα προσφορές και από άλλους συλλόγους, όμως από τη στιγμή που μίλησα με τη διοίκηση της Μπορούσια ήξερα ότι αυτό ήταν το κατάλληλο κλαμπ για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά με τη νέα μου ομάδα!».