Τελειώνει το σίριαλ του Ραφίνια

Ο Ραφίνια ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά το θέμα με τη Φλαμένγκο αναμένεται να τελειώσει σύντομα.

Τελειώνει το σίριαλ του Ραφίνια

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ραφίνια. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα του και είναι σε συζητήσεις με τη Φλαμένγκο. Είναι δεδομένο ότι η παλιά του ομάδα τον θέλει πίσω, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία ήθελαν Φλαμένγκο και Ραφίνια να έχουν διαφορά στο οικονομικό, αλλά πλέον το θέμα έχει τραβήξει αρκετά. Είναι δεδομένο ότι και οι δύο θέλουν να συνεργαστούν, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να δώσουν τα χέρια.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ Ραφίνια και Φλαμένγκο αναμένεται να δώσουν τέλος σε αυτή την ιστορία εντός της εβδομάδας. Και η πλευρά του έμπειρου μπακ θέλει να μπει ένα τέλος στο σίριαλ, διότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους της Βραζιλίας.

Τόσο ο παίκτης όσο και οι ομάδες που έχουν στα υπόψη τους τον Ραφίνια θέλουν να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα προκειμένου να μη χαθεί και η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι πολύ σημαντικό και για τον παίκτη και την ομάδα.