Τορίνο - Σασουόλο 3-2: Τρομερή ανατροπή και ελπίζει στην παραμονή η «Γκρανάτα»!

Με πρωταγωνιστή τον Τζάτζα που σκόραρε δις, η Τορίνο νίκησε 3-2 τη Σασουόλο με τεράστια αντροπή στο φινάλε και παραμένει στο κόλπο της παραμονής στη Serie A. 

Τορίνο - Σασουόλο 3-2: Τρομερή ανατροπή και ελπίζει στην παραμονή η «Γκρανάτα»!

Και όμως η Τορίνο έχει ψυχή και μάλιστα ψυχάρα! Παρότι έχανε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο από τη Σασουόλο, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και με πρωταγωνιστή τον Τζάτζα που σκόραρε δις να πάρει τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Το τρίποντο αυτό κρατά «ζωντανή» την Τορίνο στην προσπάθεια της να παραμείνει στη Serie A. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο και με τον Μπεράρντι (6', 38') πήραν διαφορά δύο τερμάτων.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν διαφορετική γνώμη και με αντεπίθεση στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα πήραν το τρίποντο. Ο Τζάτζα μείωσε στο 77' ενώ ο Μαντραγκόρα στο 86' έκανε το 2-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζάτζα στο 92' ύστερα από σέντρα του Ανσάλντι διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-2.

Για τη Σασουόλο, στον πάγκο της οποίας έμεινε ο Κυριακόπουλος, έτσι κι αλλιώς η έξοδος στην Ευρώπη έμοιαζε δύσκολη. Πλέον είναι αδύνατη καθώς βρίσκεται στο -11 από τη Ρόμα.

ΤΟΡΙΝΟ (Ντάβιντε Νίκολα): Σίριγκου - Ίτσο, Λιάνκο, Μπρέμερ (56' Γκόγιακ) - Ανσάλντι, Μούρου (46' Βόιβοντα) - Λούκιτς (46' Βέρντι), Μαντραγκόρα, Ρινκόν (72' Τζάτζα) - Σανάμπρια, Μπελότι (88' Μπονατσόλι).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ (Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Τόλιαν, Μάρλον, Φεράρι, Ροζέριο, Ομπιάνγκ, Μανιανέλι (61' Λοκατέλι), Μπεράρντι (76' Πελούζο), Ντεφρέλ (51' Τραορέ), Τζούριτσιτς (61' Μπόγκα), Καπούτο.

H βαθμολογία