Γιακουμάκης: «Θα κάνω τα πάντα για να σωθεί η Φένλο»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Φένλο και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην κατηγορία.

Γιακουμάκης: «Θα κάνω τα πάντα για να σωθεί η Φένλο»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει… τρελάνει τους Ολλανδούς με τις επιδόσεις του. Είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 24 φορές. Παρόλα αυτά η πορεία της Φένλο δεν είναι καλή, αφού έχοντας υποστεί επτά συνεχόμενες ήττες έχει μπει σε σοβαρό κίνδυνο.

Ο Έλληνας επιθετικός σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα του στην κατηγορία.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Εάν είχαμε πετύχει τρία γκολ θα μπορούσα να έχω πετύχει δύο ή και περισσότερα γκολ και ασίστ. Έτσι σκέφτομαι και αποκτώ μεγαλύτερο κίνητρο. Νομίζω πως θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία μέρα. Μπορώ να πετύχω περισσότερα γκολ και θα κάνω το παν για να κρατήσω την Φένλο στην Eredivisie. Πρέπει όλοι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, εξυπνότεροι και να δουλέψουμε σκληρότερα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι ποτέ στην ιστορία του ολλανδικού πρωταθλήματος δεν υποβιβάστηκε ομάδα που στις τάξεις της είχε τον πρώτο σκόρερ. Γι' αυτό το γεγονός ο Γιακουμάκης τόνισε:

«Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα υποβιβαστούμε. Εάν συμβεί θα είμαι στενοχωρημένος το καλοκαίρι. Είτε αναδειχθώ πρώτος σκόρερ, είτε όχι, η Φένλο μου έδωσε την ευκαιρία να βρω τον εαυτό και να πετύχω κάτι καλό.

Ο σύλλογος αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουμε».