Ζιντάν: «Είμαστε εδώ για τα τρόπαια»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν μετά την πρόκριση επί της Αταλάντα ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι να διεκδικεί τρόπαια κι αυτό θα κάνει.

Ζιντάν: «Είμαστε εδώ για τα τρόπαια»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αταλάντα και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, έμεινε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, είμαστε χαρούμενοι που προχωρήσαμε στα προημιτελικά. Στους επόμενους γύρους θα είναι πιο περίπλοκα, αλλά πρέπει να απολαύσουμε το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, αυτή είναι η κατάσταση. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από αμυντική άποψη, είμαι χαρούμενος για όσους σκόραραν», είπε ο Ζιντάν.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα τρόπαια που μπορούμε να διεκδικήσουμε, είμαστε εδώ γι αυτό. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε ζωντανοί και για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι που έχουμε κάνει, είμαι πολύ χαρούμενος», συμπλήρωσε ο Γάλλος τεχνικός.

«Σχετικά με τον Αζάρ θα πω ότι δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι το σωστό άτομο για να καταλάβω αν μπορεί να υποβληθεί σε εγχείρηση ή όχι. Η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες, είχε άδεια από μένα να ξεκουραστεί.

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ηγέτης, είναι σημαντικός για όλους. Εδώ για πολλά χρόνια, το έχει δείξει στην καριέρα του.

Ο Μόντριτς είναι ένας έξυπνος παίκτης. Ο Λούκα μπορεί να γίνει προπονητής, ξέρει το ποδόσφαιρο πολύ καλά. Είμαι ευτυχής να τον προπονώ.

Όλοι τους έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία. Είμαι χαρούμενος για αυτούς και ειδικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι χαρούμενος για όλους».