Ευχαριστημένος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Η Γουλβς έχασε από τη Λίβερπουλ αλλά ο προπονητής Νούνο Εσπίριτο Σάντο έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ευχαριστημένος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Ευχαριστημένος παρά την ήττα από τη Λίβερπουλ, ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο Πορτογάλος προπονητής της Γουλβς είδε την ομάδα του να στέκεται καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Είχε φάσεις, πάλεψε, προσπάθησε μέχρι και το τέλος αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Ζότα. Ένα τέρμα που δέχθηκε στο δεύτερο λεπτότων καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

«Παίξαμε καλά. Είχαμε ευκαιρίες και αμυνθήκαμε καλά. Συνολικά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Η ανάπτυξη μας και η δημιουργία ευκαιριών ήταν σε ένα καλό επίπεδο και οι παίκτες έκαναν ένα καλό επίπεδο.

Γουλβς: Ευχάριστα νέα για την υγεία του Ρουί Πατρίσιο

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, όμως δείξαμε την σωστή μας στάση και ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος: να βελτιωνόμαστε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα που κάναμε στο πρώτο και ορισμένα πράγματα που κάναμε στο δεύτερο. Υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο να παιχτεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και την ήττα με 1-0.