Κλοπ: «Πείτε την άσχημη νίκη – Ήταν όμως τρεις βαθμοί»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τη Γουλβς στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος.

Κλοπ: «Πείτε την άσχημη νίκη – Ήταν όμως τρεις βαθμοί»

Ο Γερμανός τεχνικός, Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε αρχικά στον τραυματισμό του Ρουί Πατρίσιο και στη συνέχεια μίλησε και για τον αγώνα:

«Ήταν κάτι απαίσιο. Μίλησα όμως με το τεχνικό επιτελείο της Γουλβς και είναι αισιόδοξοι. Ήταν ένα πραγματικό σοκ αυτό που συνέβη.

Είναι κρίμα που συνέβη αυτό. Σε άθλημα επαφής συμβαίνει κατά καιρούς. Είμαι πιο χαλαρός γιατί η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο. Δεν πρέπει να συμβεί, αλλά μπορεί να συμβεί.

Είχαμε πολλές καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Αμυντικά το παιχνίδι μας ήταν καλό. Δεν μου άρεσε η αρχή, γιατί δεν ήμασταν αρκετά ενεργοί.

Αμυνθήκαμε όμως καλά και εμείς καλοί στις αντεπιθέσεις. Είχαμε αρκετές καλές ποδοσφαιρικές στιγμές.

Το γκολ που σκοράραμε ήταν πανέμορφο. Νόμιζα πως θα μπορούσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας, όμως τελικά δεν συνέβη αυτό.

Είχαμε πολλά καλά νέα από τον αγώνα, όμως το σημαντικότερο ήταν οι τρεις βαθμοί. Τώρα θα πάμε στην διακοπή των εθνικών ομάδων με ένα καλό συναίσθημα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την νίκη. Ο Ρόμπερτσον είπε πως ήταν: τρεις άσχημοι βαθμοί. Πείτε την άσχημη, πείτε όπως θέλετε τη νίκη της ομάδας. Ήταν όμως τρεις βαθμοί.

Ο Τσάμπερλέιν μπήκε και έφερε μια ανάσα καθαρού αέρα στον αγώνα.

Ο Ζότα είναι ένας παίκτης με κλάση, τον οποίο όμως δεν μπορούμε να τον έχουμε ως δεδομένο. Ήταν εκτός για 3 μήνες, επέστρεψε και έκανε αισθητή την παρουσία του. Αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Στο γκολ είχαμε μια τέλεια στιγμή.

Οι δύο μας στόπερ αγωνίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και τα πήγαν τόσο καλά.. Είναι δύσκολο να αμυνθείς κόντρα στην ταχύτητα του Τραορέ. Είχαν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση και τα πήγαν τόσο καλά.

Όλοι βλέπουν πως υπάρχει οφσάιντ, όμως αυτοί είναι οι κανόνες. Έχουμε ξαναμιλήσει για μερικούς κανόνες, οι οποίοι χρειάζονται αναθεώρηση.

Είχαμε καλές στιγμές, όμως η τελική πάσα δεν ήταν πάντα εκεί. Θέλαμε όμως να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό. Δεν είχαμε τόσες πολλές καλές στιγμές τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλουμε να είναι αυτός ο αγώνας, η νέα μας αρχή. Σημασία έχει η ομάδα να είναι πάντα έτοιμη να παλεύει με όλα όσα έχει για να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό, ακόμη και στις βραδιές που δεν είμαστε στα καλύτερα μας».