Λειψία: Νοκ άουτ ο Ουπαμεκανό για δύο εβδομάδες

Η Λειψία χάνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Νταγιό Ουπαμεκανό λόγω μυϊκού τραυματισμού στο δεξί πόδι.

Λειψία: Νοκ άουτ ο Ουπαμεκανό για δύο εβδομάδες

Η ατυχία βρήκε τον Νταγιό Ουπαμεκανό στον κυριακάτικο (14/3) εντός έδρας αγώνα της Λειψίας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 25η αγωνιστική της Bundesliga.

Η ομάδα τής πρώην Ανατολικής Γερμανίας δεν έχασε μόνο δύο πολύτιμους βαθμούς από την ισοπαλία (1-1) με την Άιντραχτ, που την κρατά τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπάγερν Μονάχου. Έχασε επιπλέον και τον εκ των βασικών της σέντερ μπακ με τραυματισμό.

Ο 22χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό στo πίσω μέρος του δεξιού μηρού και αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Λούκας Κλόστερμαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου, ο Ουπαμεκανό θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 με 14 ημέρες.

Ωστόσο ο νεαρός μπακ θα απουσιάσει μόνο από έναν αγώνα της Λειψίας. Συγκεκριμένα θα χάσει την αναμέτρηση των «κόκκινων ταύρων» με την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ για το πρωτάθλημα την προσεχή Παρασκευή (19/3), καθώς στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.