Ισραήλ: Άνοιξαν τα γήπεδα για εμβολιασμένους φιλάθλους! (vid)

Στον αγώνα Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ- Χάποελ Κφαρ Σάμπα επετράπη η παρουσία 1.500 οπαδών στις εξέδρες, ενώ τον παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Ισραήλ: Άνοιξαν τα γήπεδα για εμβολιασμένους φιλάθλους! (vid)

Το Ισραήλ έχει επιστρέψει στην κανονικότητα με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, της εστίασης, αλλά και του αθλητισμού με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μάλιστα να κάνει το πρώτο βήμα έχοντας 1.500 φιλάθλους στις εξέδρες της.

Με τους εμβολιασμούς να έχουν καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, οι Ισραηλινοί προσπαθούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Η αναμέτρηση στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Χάποελ Κφαρ Σάμπα, διεξήχθη παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως το Ισραήλ όπως δήλωσε γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που επέτρεψε την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στον κόσμο με εμβολιασμένους οπαδούς», σχολίασε περιχαρής ο Νετανιάχου, αν και στην πραγματικότητα η ρωσική Ζενίτ έχει ήδη αγωνιστεί έχοντας την υποστήριξη των οπαδών της στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ισραήλ, έχει χορηγήσει πάνω από 9.000.000 δόσεις του εμβολίου, με το 46% των πολιτών της χώρας να έχει λάβει και τις δύο δόσεις.