Μια του ύψους και μια του βάθους ο Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα από την νικητήρια ασίστ που έδωσε πριν από μία εβδομάδα, επέστρεψε ξανά στις κατώτερες των προσδοκιών εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Μια του ύψους και μια του βάθους ο Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα πήγε στην Ρασίνγκ Κλουμπ με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του και σε περίπτωση που οι Αργεντίνοι δεν είναι ικανοί να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς τον Δεκέμβριο (ύψους 5 εκ. ευρώ), να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με σκοπό να μείνει στον Πειραιά και όχι να ξαναφύγει δανεικός.

Πριν από μία εβδομάδα ο 22χρονος επιθετικός είχε δώσει τη νικητήρια ασίστ στη νίκη της Ρασίνγκ επί της Ροζάριο με 1-0. Με εκτέλεση κόρνερ μάλιστα πρόσφερε έτοιμο το γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μία εβδομάδα αργότερα όμως τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν όπως θα περίμενε. Ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Πλατένσε εκτός έδρας, αλλά τον αντικατέστησε στο 68’, γιατί δεν ήταν τόσο δημιουργικός όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου.

Βγήκε λοιπόν στο 68’ και επτά λεπτά αργότερα η Ρασίνγκ άνοιξε το σκορ με τον Μελγκαρέχο. Τελικά, επικράτησε με 2-0, βρίσκοντας δίχτυα στο 94’ με τον Μάγκι, τον παίκτη που πήρε τη θέση του Λοβέρα στο 68’.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, ο Λοβέρα εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή Πίτσι και τον προορίζει για βασικό στο ματς που θα γίνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18/3) με την Σπορτίβο Μπελγκράνο για το Κύπελλο Αργεντινής.