Αγκουέρο: Είμαι ακόμη στην Μάντσεστερ Σίτι παρά το ότι γράφεται για Μπαρτσελόνα!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπαρτσελόνα για να να πάει το καλοκαίρι είπε, μετά το πρώτο του γκολ έπειτα από 14 μήνες ότι παραμένει παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι

Αγκουέρο: Είμαι ακόμη στην Μάντσεστερ Σίτι παρά το ότι γράφεται για Μπαρτσελόνα!

Στη φημολογία περί μετακίνησης του στην Μπαρτσελόνα - την ώρα που στην Ισπανία μιλούν για τελειωμένη συμφωνία και για διετές συμβόλαιο του με τους Καταλανούς - το καλοκαίρι που εκπνέει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της Premier League και πρώτος στα χρονικά της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε υπομονή μέχρι το τέλος της σεζόν όταν θα γίνουν γνωστά τα καθέκαστα.

Πάροτι σκόραρε στο 3-0 επί της Φούλαμ, το Σάββατο, το πρώτο του τέρμα (σε 8 συμμετοχές) στο, τρέχον, Αγγλικό πρωτάθλημα και παρθενικό μετά από 14 μήνες ο Αργεντινός που έχει χάσει πολλά ματς λόγω τραυματισμών και κορονοϊού (13 εμφανίσεις και 3 γκολ συνολικά) ερωτηθείς στο Twitter για τα περί Μπάρτσα (που φέρεται να τον θέλει για να κρατήσει και τον επιστήθιο φίλο του Μέσι στις τάξεις της...) είπε:

«Όλοι γράφουν Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα. Ας κάνουμε λίγο κράττει όλοι και να περιμένουμε το τέλος της φετινής σεζόν. Ακόμα είμαι στη Σίτι».