«Αντίο» στα γήπεδα είπε ο Λούτσο Γκονσάλες

Ο Αργεντινός Λούτσο Γκονσάλες αποφάσισε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 40 ετών. Μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε Ρίβερ, Πόρτο και Μαρσέιγ.

«Αντίο» στα γήπεδα είπε ο Λούτσο Γκονσάλες

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Λούτσο Γκονζάλες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Παραναένσε, Πάουλο Αουτουόρι.

Ο 40χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είπε «αντίο» στα γήπεδα σε σχετικά μεγάλη ηλικία, αλλά το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να τον χάσει, καθώς η Παραναένσε έχει αποφασίσει να τον εντάξει στο τεχνικό της τιμ. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει και ένα παιχνίδι προς τιμήν του.

Ο Λούτσο Γκονζάλες ξεκίνησε από την Ουρακάν και πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ το 2002. Μετά από μία τριετία στο Μπουένος Άιρες έκανε το πρώτο του ταξίδι στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πόρτο, στην οποία αγωνίστηκε έως το 2014, έχοντας μεσολαβήσει ωστόσο και μία τριετία (2009-12) στην Μασσαλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Το 2012 αποφάσισε να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Ραγιάν.

Μετά από τρία χρόνια στη Μέση Ανατολή, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή για την Ρίβερ και το 2016 μετακόμισε στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και στην Ατλέτικο Παραναένσε, στην οποία πέρασε τις τελευταίες του μέρες ως ποδοσφαιριστής.

Με την Πόρτο κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ, έχοντας και πολλές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Μαρσέιγ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, τρία Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ. Με την Ρίβερ δύο πρωταθλήματα, ένα Σουνταμερικάνα και ένα Λιμπτερταδόρες, ενώ με την Παραναένσε ένα Κύπελλο και ένα Σουνταμερικάνα.