Ο Κασάνο «σφάζει» τη Γιουβέντους: «Στην Ιταλία κερδίζει με λεφτά, στην Ευρώπη περιμένει 25 χρόνια»

Ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα και της εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κασάνο, υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως η ευρωπαϊκή αποτυχία της Γιουβέντους οφείλεται στο δικό της ποδοσφαιρικό μέγεθος!

Ο Κασάνο «σφάζει» τη Γιουβέντους: «Στην Ιταλία κερδίζει με λεφτά, στην Ευρώπη περιμένει 25 χρόνια»

Η αμφισβήτηση των τελευταίων ημερών στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έντονη, μετά την αποτυχία της Γιουβέντους να προχωρήσει στο Champions League. Πολλοί ισχυρίζονται ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό από την Πόρτο ανήκει στον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος απέτυχε να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια των δυο ομάδων για τους «16» του θεσμού.

Προς υπεράσπιση του διεθνή άσου της «Γηραιάς Κυρίας», ωστόσο, έσπευσε ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος εξέφρασε εντελώς διαφορετική άποψη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο παλιός άσος των Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ (μεταξύ άλλων) ισχυρίστηκε ότι οι ευρωπαϊκές αποτυχίες της Γιουβέντους δεν οφείλονται στον Ρονάλντο, αλλά στο δικό της μικρό ποδοσφαιρικό μέγεθος!

Ιδού τι δήλωσε σχετικά ο παλαίμαχος διεθνής με την εθνική Ιταλίας στην εκπομπή «Bobo TV» που κάνει στο Twitch με τον Κριστιάν Βιέρι:

«Διασκεδάζω όταν βλέπω να αμφιβάλλουν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει κατακτήσει πέντε Champions League και είναι ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο Κριστιάνο και οι ομάδες που παίζει είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Αυτός είναι ο βασιλιάς του Champions League, η Γιουβέντους αποτυγχάνει εδώ και 25 χρόνια (τελευταία κατάκτηση της σεζόν 1995/96). Δεν έχει το στάτους της Μπάγερν, της Λίβερπουλ ή ακόμη και της Μίλαν. Κερδίζει στην Ιταλία γιατί έχει περισσότερα χρήματα, αλλά αυτό δεν λειτουργεί στην Ευρώπη.

Απέκτησε τον Κριστιάνο, θα μπορούσε να φέρει τον Μέσι ή τον Μαραντόνα. Αλλά χωρίς παράδοση νικητή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 25 χρόνια».