Serie A: Νέα αναβολή στο Γιουβέντους - Νάπολι!

Το εξ αναβολής ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Νάπολι για τη Serie A μετατέθηκε εκ νέου από την ιταλική Λίγκα, ύστερα από κοινό αίτημα και των δύο ομάδων.

Serie A: Νέα αναβολή στο Γιουβέντους - Νάπολι!

Νέα αναβολή πήρε το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Νάπολι για την 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ύστερα από σχετική απόφαση της διοργανώτριας της Serie A.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 του περασμένου Οκτωβρίου, ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς οι «ροσονέρι» δεν είχαν παρουσιαστεί στο γήπεδο.

Μετά από μια μακρά δικαστική υπόθεση ο αγώνας ορίστηκε για τις 17 Μαρτίου, ημερομηνία που προφανώς δεν εξυπηρετούσε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες αιτήθηκαν να μεταφερθεί ξανά το ματς σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Έτσι, η ιταλική Λίγκα έκανε δεκτό το αίτημα των δύο κλαμπ και μετέθεσε εκ νέου την αναμέτρηση για τις 7 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 18.45.

Εξάλλου, ύστερα από δύο αγωνιστικές της Serie A και τρεις αναμετρήσεις, όλων των διοργανώσεων, όπου μετρούσε ισάριθμες ήττες η Λάτσιο επέστρεψε στις επιτυχίες κόντρα στην ουραγό Κροτόνε στο εναρκτήριο ματς της 27ης αγωνιστικής.

Δυσκολότερα απ' ότι θα περίμενε κανείς πάντως αφού ισοφαρίστηκε δις και χρειάστηκε ένα τέρμα του νεοεισελθόντα (οκτώ λεπτά νωρίτερα) Καϊσέδο στο 84' για να φτάσει στο τελικό 3-2 η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.