Γκασπερίνι: Η Γιουβέντους παίζει αλαζονικά στην Ευρώπη λόγω της κυριαρχίας στην Ιταλία!

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, σχολίασε τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την συνέχεια του Champions League λέγοντας ότι δεν τον εξέλπληξε αφού οι «μπιανκονέρι» είναι ενίοτε αλαζόνες λόγω της κυριαρχίας στην Serie A.

Γκασπερίνι: Η Γιουβέντους παίζει αλαζονικά στην Ευρώπη λόγω της κυριαρχίας στην Ιταλία!

Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την φάση των «16» του Champions League (για 2η σερί χρονιά...), ελέω Πόρτο, ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζανπιέρο Γκασπερίνι έδωσε μια άλλη οπτική.

Δήλωσε ότι δεν τον εξέπληξε το γεγονός, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες της «γηραιάς κυρίας» εμφανίζονται αλαζονικοί στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω της εγχώριας κυριαρχίας τους...

«Για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους; Δεν μου κάνει έκπληξη, υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Στην Ιταλία κυριαρχούν, ξέρουν να ηγούνται και πως να αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους. Μερικές φορές υπάρχει μια δόση αλαζονείας και δεν μπορούν να την αποβάλλουν στην Ευρώπη...»

Όσον αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον επικείμενο επαναληπτικό (του 0-1 στο Μπέργκαμο) την επόμενη εβδομάδα είπε ο τεχνικός των «μπεργκαμάσκι»: «Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, μπορούν να σε βλάψουν αλλά δεν φοβόμαστε. Προσπαθώ να ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι, τις δικές μου ιδέες. Θα είναι δύσκολο το ματς στη Μαδρίτη, ο αντίπαλος έχει πολύ μεγάλη αξία», ανέφερε μεταξύ άλλων.