Διαπρέπει στο Λουξεμβούργο ο Ξενιτίδης

Ο Γιώργος Ξενιτίδης έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό δανεικός στη Ζενές Ες και κάνει ήδη μία εξαιρετική και γεμάτη σεζόν με την ομάδα του.

Διαπρέπει στο Λουξεμβούργο ο Ξενιτίδης

Δύο ποδοσφαιριστές έχει παραχωρήσει δανεικούς ο Ολυμπιακός στη Ζενές Ες. Πρόκειται για ομάδα του Λουξεμβούργου και οι Πειραιώτες έχουν δώσει εκεί δύο παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής τους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ξενιτίδη και τον Αλέξανδρο Βοΐλη, οι οποίοι παραχωρήθηκαν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος μάλιστα τα πηγαίνει περίφημα και κάνει μία αρκετά καλή σεζόν στη νέα του ομάδα.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι της Ζενές Ες με αντίπαλο τη Στράσεν. Συγκεκριμένα πέτυχε γκολ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης στην οποία η ομάδα του νίκησε με σκορ 3-0. Ο Ξενιτίδης πέρα από το γκολ έκανε συνολικά μία πολύ καλή εμφάνιση με την ομάδα του κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου. Με τη φανέλα της Ζενές Ες έχει κάνει 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας σημειώσει δύο γκολ κι έχοντας δύο ασίστ.

Εξίσου γεμάτη είναι η σεζόν και για τον Αλέξανδρο Βοΐλη. Ο 20χρονος επιθετικός έχει παίξει σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Ζενές Ες και έχει ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Επίσης έχει κάνει μία συμμετοχή στο Κύπελλο Λουξεμβούργου και έχει πετύχει κι ένα γκολ.