Λουτσέσκου: «Θέλω χρόνο για να δουλέψω»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν σκοπεύει να δουλέψει σε κάποια ομάδα και δεν "καίγεται" να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Λουτσέσκου: «Θέλω χρόνο για να δουλέψω»

Η περιπέτεια του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ έχει λάβει τέλος και ο Ρουμάνος προπονητής αυτή την περίοδο παραμένει ελεύθερος. Δεν σκοπεύει μάλιστα να βρει άμεσα ομάδα όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Ρουμανία τώρα... Είναι κάτι που δεν σκέφτομαι στην παρούσα φάση. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό όσο περισσότερο γίνεται.

Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου και δεν θα ξέρω για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Πρόθεση μου είναι να μην πάω κάπου μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αναφέρω το διάστημα των 3-4 εβδομάδων επειδή θέλω να προετοιμαστώ κατάλληλα.

Είμαι πολύπλοκος προπονητής, χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ, δεν είμαι ο τύπος του προπονητή που εμπνέεται στη στιγμή. Θέλω χρόνο για να δουλέψω», ανέφερε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι η απόλυση του προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον πατέρα του, Μιρτσέα. «Ήταν πολύ εκνευρισμένος, όπως και η μητέρα μου. Εγώ ήμουν ο πιο χαλαρός. Μου είπε πως δεν ήταν λογικό αυτό που συνέβη. Ήταν κάπως θυμωμένος γιατί οι τίτλοι που κατέκτησα ήταν μια απόδειξη για την αξία της ομάδας. Κάποια στιγμή ήμασταν στην πρώτη θέση με διαφορά εφτά βαθμών σε σχέση με τον δεύτερο. Έπειτα είχαμε κάποιες εις βάρος μας διαιτητικές αποφάσεις. Δεν θέλω όμως να κατηγορήσω κανέναν».