Ο Χάαλαντ αποκάλυψε τι «απάντησε» στον Μπόνο μετά την εκτέλεση του 2ου πέναλτι (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας για τα όσα έγιναν στον επαναληπτικό Μπορούσια Ντόρτμουντ - Σεβίλλη εξήγησε ότι τα όσα είπε στον γκολκίπερ των Ανδαλουσιάνων, Μπόνο, ήταν απάντηση σ' εκείνα που ο Μαροκινός του είχε απευθύνει...

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε τι «απάντησε» στον Μπόνο μετά την εκτέλεση του 2ου πέναλτι (vid)

Σε μια σπάνια για τα δεδομένα του κίνηση προέβη ο Έρλινγκ Χάαλαντ αφού με τα ...πολλά σκόραρε για δεύτερη φορά κατά του, γκολκίπερ της Σεβίλλης, Μπόνο κάνοντας το 2-0 στο «Βεστφάλεν», υπέρ της Ντόρτμουντ (πριν οι Ανδαλουσιάνοι ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις σε 2-2).

Ο Νορβηγός, διεθνής, επιθετικός που πέτυχε 4 από τα 5 γκολ των «κιτρινόμαυρων» στα δύο ματς με τους Σεβιγιάνους (3-2 στο «Πιθχουάν» και 2-2 εντός έδρας) και τους περασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Champions League μετά το 2017 αναφέρθηκε στην πιο επεισοδιακή φάση του ζευγαριού.

Εκείνη που του ακυρώθηκε αρχικά γκολ (μέσω VAR) για να δοθεί, κατόπιν πέναλτι που απέκρουσε ο Μπόνο αλλά διατάχθηκε επανάληψη γιατί ο Μαροκινός διαπιστώθηκε (πάλι από το VAR) ότι δεν πάταγε στη γραμμή.

Ο Σκανδιναβός λοιπόν πανηγύρισε μπροστά στον Αφρικανό φωνάζοντας του κάτι και σχετικά ερωτήθη μετά το ματς:

«Ήταν μια περίεργη φάση με τα δυο πέναλτι που χρειάστηκε να εκτελέσω. Στο πρώτο ήταν μπροστά από τη γραμμή, αλλιώς θα ευστοχούσα όπως έγινε και στο δεύτερο. Ένα πέναλτι που ήρθε μετά από ένα ωραίο γκολ που πέτυχα και δεν μέτρησε. Έχασα το πρώτο πέναλτι επειδή ο τερματοφύλακας δεν έμεινε στη γραμμή όπως στο δεύτερο.

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν λίγο νευρικός στο δεύτερο πέναλτι, ειδικά αφού μου είχε φωνάξει στο πρόσωπο μετά το πρώτο και ήρθε η ώρα για να το εκτελέσω ξανά. Είπα πως θα έπρεπε να σκοράρω το γκολ, το έκανα και μου άρεσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς σήμαινε αυτό που μου είπε, αλλά πρέπει να σήμαινε πάνω κάτω το ίδιο. Συνήθως έτσι συμβαίνει".

Όσο για τον αγώνα συνολικά τόνισε:

«Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Τους περιμέναμε ότι θα έρθουν εδώ να παίξουν δυνατά και να ψάξουν το γκολ, αλλά το δικό μας πρώτο γκολ από εμένα μάς απελευθέρωσε, διότι μετά εκείνοι χρειάζονταν τρία γκολ»