Ο Μιλόγεβιτς φεύγει από την Αλ Αχλί

Η διοίκηση της Αλ Αχλί φέρεται αποφασισμένη να διακόψει τη συνεργασία της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μιλόγεβιτς φεύγει από την Αλ Αχλί

Στην πόρτα της εξόδου της Αλ Αχλί βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πάει από το κακό στο χειρότερο, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να προβληματίζουν και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος ο Σέρβος προπονητής είναι πολύ πιθανό να απολυθεί.

Οι Σέρβοι, ωστόσο, αποκάλυψαν στα ρεπορτάζ τους και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι συμπατριώτες του 51χρονου προπονητή όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα η φημολογία τον θέλει να βρίσκεται σε επαφές με την Αλ Αΐν. Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει χάσει αρκετό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει τον τίτλο. Το πιθανότερο είναι ότι ο Πορτογάλος, Πέδρο Εμάνουελ θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και τη δύσκολη αποστολή προκειμένου να τη βγάλει από τη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του 51χρονου προπονητή.