Σε απολογία πέντε παίκτες της Ρέιντζερς για συμμετοχή σε κορονοπάρτι!

Πέντε ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς κλήθηκαν ν' απολογηθούν για συμμετοχή τους πάρτι παρά τις απαγορεύσεις του κατά του κορονοϊού

Σε απολογία πέντε παίκτες της Ρέιντζερς για συμμετοχή σε κορονοπάρτι!

Εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της Ρέιντζερς, μετά από 10 χρόνια, έμαθαν οι ιθύνοντες κι οι φίλοι των «Διαμαρτυρόμενων» της Γλασκώβης ότι πέντε παίκτες της ομάδας τους κλήθηκαν σ' απολογία από την Σκωτσέζικη Π.Ο για συμμετοχή τους σε πάρτι, παρά τις απαγορεύσεις κατά του κορονοϊού.

Ο μέσος Μπονγκανί Ζουνγκού και οι αμυντικοί Νέιθαν Πάτερσον, Κάλβιν Μπάσεϊ ζήτησαν συγγνώμη από τους φίλους του συλλόγου, για να τους επιτραπεί η επιστροφή στις προπονήσεις, καθώς τέθηκαν αρχικά εκτός ομάδας λόγω παραβίασης του ιατρικού πρωτοκόλλου.

Μαζί με τον επιθετικό Νταπό Μεμπούντε και τον τερματοφύλακα Μπράιαν Κίνεαρ, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί δανεικοί, μπήκαν σε καραντίνα για 10 ημέρες, διότι πήγαν σε πάρτι στη Γλασκώβη, το οποίο διαλύθηκε από την αστυνομία.

Η Ρέιντζερς έχει επιβάλλει πρόστιμα, ενώ επικοινώνησε και με την ομοσπονδία και την κυβέρνηση.

Το παράπτωμα τους ανάγεται στον περασμένο μήνα και έτσι στις 25 Μαρτίου θα καθίσουν στο εδώλιο της ύπατης ποδοσφαιρικής αρχής της περιοχής.