Η Ντινάμο Βουκουρεστίου ζήτησε αντι-ντόπινγκ και παίκτης της βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη!

Η Ντινάμο Βουκουρεστίου ζήτησε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς με την Στεάουα στο Κύπελλο Ρουμανίας και από τα αποτελέσματα ένας… δικός της παίκτης βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Η Ντινάμο Βουκουρεστίου ζήτησε αντι-ντόπινγκ και παίκτης της βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη!

Τα… μαλλιά τους τράβαγαν οι άνθρωποι της Ντινάμο Βουκουρεστίου στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ που ζήτησαν οι ίδιοι μετά το παιχνίδι με την Στεάουα για το Κύπελλο Ρουμανίας.

Στο συγκεκριμένο ματς, που έγινε στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, η Στεάουα πήρε τη νίκη με 1-0 που της χάρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά, ωστόσο θεώρησε... ύποπτη την υψηλή απόδοση της αντιπάλου της.

Τελικά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που βγήκαν τώρα, όχι μόνο έδειξαν ότι δεν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κάποιος παίκτης της Στεάουα, αλλά αντίθετα ο Μαγκαγιέ Γκεγιέ της Ντιναμό βγήκε θετικός για χρήση κοκαΐνης!

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε αγωνιστεί βασικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της ποινής αποκλεισμού που θα του επιβληθεί.

Ο 30χρονος κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Έβερτον, Μίλγουολ, Αδάνασπορ και Καραμπάγκ, ενώ ήδη έχει τεθεί εκτός δράσης από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.