Γιαννούλης: «Ελπίζω η Νόριτς να με αγοράσει»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος παίζει στη Νόριτς με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως εύχεται στο τέλος της σεζόν τα «καναρίνια» να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς και να συνεχίσει στην Αγγλία!

Γιαννούλης: «Ελπίζω η Νόριτς να με αγοράσει»

Ο διεθνής ακραίος μπακ χαφ μίλησε για τους πρώτους μήνες στην Αγγλία, τις διαφορές με την Ελλάδα αλλά και τον αδελφό του, Κώστα που παίζει στον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Νόριτς και αν στο τέλος της σεζόνανέβει στην Premier League, θα πρέπει να ενεργοποιήσει την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του δεδομένης της συμφωνίας που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι δύσκολο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γίνομαι και καλύτερος. Έχω ακόμη να δώσω πολλά στην ομάδα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει. Ίσως την επόμενη σεζόν να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που θα έχει τη νέα σεζόν.

Εδώ το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο και πιο σκληρό. Στην Ελλάδα δεν παίζουμε τόσο δυνατά. Το πρωτάθλημα εκεί έχει να κάνει με την τεχνική και την ποιότητα, αλλά εδώ πρέπει να είσαι «μηχανή». Είναι δύσκολα αλλά προσαρμόζομαι και απολαμβάνω να παίζω για τη Νόριτς».

Ο Γιαννούλης είπε ακόμη για τον αδελφό του, Κώστα: «Με έχει βοηθήσει πολύ. Μιλάω μαζί του κάθε ημέρα, ίσως και δύο φορές την ημέρα. Είναι πολύ υποστηρικτικός. Ελπίζω σε λίγους μήνες να μπορέσει να έρθει εδώ και να παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι της Νόριτς».