Aνοίγει το γήπεδο της Ρεάλ Μπέτις για 800 φιλάθλους σε αγώνες της δεύτερης ομάδας!

Την έγκριση τους έδωσαν οι αρχές της Ανδαλουσίας για να είναι προσβάσιμο το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» σε 800 φίλους της Ρεάλ Μπέτις, αλλά μόνο σε αγώνες της δεύτερης ομάδας και των τμημάτων υποδομής...

Aνοίγει το γήπεδο της Ρεάλ Μπέτις για 800 φιλάθλους σε αγώνες της δεύτερης ομάδας!

Η χαλάρωση του ιικού φορτίου στην Ανδαλουσία οδηγεί τις αρχές της αυτονόμης περιοχής της Ισπανίας να εγκρίνουν το αίτημα της Ρεάλ Μπέτις ούτως ώστε να ανοίξει τις πύλες του γηπέδου της «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για περιορισμένο αριθμό οπαδών στους αγώνες της δεύτερης ομάδας και των τμημάτων υποδομής, όχι όμως για την πρώτη (σε πρώτη φάση).

Την Δευτέρα (8/3) έκλεισε ακριβώς ένας χρόνος από τον τελευταίο αγώνα με κόσμο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Οι «βερδιμπλάνκος» είχαν νικήσει τότε, με 2-1 (κι ανατροπή) την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ένα χρόνο μετά, ο σύλλογος της Σεβίλλης ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις εγκαταστάσεις του για τον κόσμο, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά αγώνες της δεύτερης ομάδας και της Ακαδημίας

Προς το παρόν, δεν επιτρέπονται φίλαθλοι σε πρώτη κατηγορία σε ποδόσφαιρο – μπάσκετ και δεύτερη κατηγορία στο ποδόσφαιρο, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι θα ανοίξει το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για 800 φιλάθλους, ώστε την Κυριακή (14/3) να δουν από κοντά τον αγώνα Μπέτις Ντεπορτίβο – Λινάρες για τα πλέι οφ ανόδου στην δεύτερη κατηγορία.

Περιορισμένος αριθμός φιλάθλων θα επιτρέπεται στους αγώνες των τμημάτων υποδομής, της ομάδας του ποδοσφαίρου σάλας και της γυναικείας ομάδας.