Πρώτη ασίστ και δώρο γενεθλίων για τον Λοβέρα με τη φανέλα της Ρασίνγκ (vid)

Ο Μάξι Λοβέρα ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρασίνγκ επί της Ροζάριο με 1-0, καθώς έδωσε την ασίστ στο μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

Πρώτη ασίστ και δώρο γενεθλίων για τον Λοβέρα με τη φανέλα της Ρασίνγκ (vid)

Πρώτη φορά βασικός ο Μάξι Λοβέρα με τη φανέλα της Ρασίνγκ Κλουμπ και αποδείχθηκε καθοριστικός στο να πάρει η ομάδα του τη νίκη απέναντι στην Ροζάριο με 1-0. Μια Ροζάριο που να θυμίσουμε ότι είναι η ομάδα, από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε τον νεαρό επιθετικό έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τα πόδια του Λοβέρα (παρεμπιπτόντως σήμερα 9 Μαρτίου έκλεισε τα 23 του χρόνια) προήλθε το νικητήριο γκολ της Ρασίνγκ, καθώς έπειτα από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Κοπετί με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ροζάριο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ο Λοβέρα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 75 λεπτά και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ρασίνγκ έως τον Δεκέμβριο του 2021, με τους Αργεντίνους να έχουν τη δυνατότητα να τον αγοράσουν έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι αρκετά υψηλή η οψιόν αγοράς, αλλά η Ρασίνγκ θα δώσει το συγκεκριμένο ποσό εφόσον ο Λοβέρα πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις.

Η ασίστ του Λοβέρα μετά το 3'35''