Σέλτικ: Θέλει Μαρέσκα για προπονητή τη νέα σεζόν

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Έντσο Μαρέσκα είναι ο πρώτος στόχος στην Σέλτικ για την τεχνική ηγεσία την επόμενη σεζόν, λόγω της πολύ καλής δουλειάς του ως προπονητής στην Κ23 της Μάντσεστερ Σίτι.

Σέλτικ: Θέλει Μαρέσκα για προπονητή τη νέα σεζόν

Η Σέλτικ πραγματοποίησε μία κακή χρονιά, μένοντας από νωρίς πίσω στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η Ρέιντζερς να κατακτήσει τον τίτλο ύστερα από 10 χρόνια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Ο Νιλ Λένον παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, με τον Τζον Κένεντι να αναλαμβάνει την ομάδα ως υπηρεσιακός τεχνικός. Οι ιθύνοντες των Σκωτσέζων πάντως καταστρώνουν ήδη για την επόμενη ημέρα και σύμφωνα με δημοσιεύματα πρώτος στη λίστα τους είναι ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά στην Κ23 της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού ανέλαβε το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των «πολιτών» και σε 21 αγώνες μετράει 13 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Μάντσεστερ ήταν η πρώτη του δουλειά ως πρώτου προπονητή, αφού ο 41χρονος είχε διατελέσει μόνο βοηθός προπονητή σε Άσκολι, Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ.