Γραμμόζης: «Δεν με νοιάζει κι αν καώ στη Σάλκε!»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης μίλησε σε γερμανικό Μέσο για την απόφασή του να αναλάβει τη Σάλκε αλλά και το "αύριο" που κρύβεται πίσω από το συμβόλαιό του.

Γραμμόζης: «Δεν με νοιάζει κι αν καώ στη Σάλκε!»

Δηλώσεις στο γερμανικό «Sport1» έκανε ο Δημήτρης Γραμμόζης που μίλησε για την πρόκληση που έχει στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε αλά και το πλάνο πίσω από το συμβόλαιο του που είναι μέχρι το 2022.

«Υπέγραψα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου για κάποιον λόγο. Παρά την πίεση, απολαμβάνω να είμαι προπονητής σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν θα ‘’καώ’’. Η ομάδα που απέδειξε ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα» ανέφερε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός για να συμπληρώσει: «Ήρθαμε για να κάνουμε τη διαφορά και οι παίκτες θέλουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει».

Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν να δεχθεί την πρόταση των Βασιλικών Μπλε, απάντησε: «Είναι απλό: Διότι θέλω πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά. Η Σάλκε είναι τεράστιος σύλλογος με εκπληκτική ενέργεια. Προέρχομαι από την κοιλάδα του Ρουρ, στήριζα την ομάδα από μικρό παιδί και ξέρω τη σημασία του κλαμπ στην περιοχή».

Για την φιλοσοφία του: «Στο μέλλον, δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που απλά τρέχει και απομακρύνει τη μπάλα. Θέλουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο μετά από κάποιο σημείο. Αυτή είναι η αποστολή μας. Να βρούμε ένα μείγμα ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον».