Γκουλάμ: Στο χειρουργείο με ρήξη στον πρόσθιο χιαστό

Λαβωμένος σοβαρά στο γόνατο βγήκε ο Φαουζί Γκουλάμ από το γήπεδο στη χθεσινή (7/3) αναμέτρηση της Νάπολι με την Μπολόνια και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης.

Γκουλάμ: Στο χειρουργείο με ρήξη στον πρόσθιο χιαστό

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Φαουζί Γκουλάμ στον κυριακάτικο (7/3) αγώνα της Νάπολι εναντίον της Μπολόνια (3-1), στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ των «παρτενοπέι» έπεσε στο έδαφος σε μια φάση του παιχνιδιού νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και αμέσως έπιασε το γόνατό του. Κοίταξε προς τον πάγκο της ομάδας του απογοητευμένος, αφού μάλλον είχε καταλάβει ότι επρόκειτο για σοβαρό τραυματισμό. Για αυτό και αντικαταστάθηκε στο 22' από τον Ελσέιντ Χισάι.

Η Νάπολι χθες (7/3) ενημέρωνε ότι ο παίκτης υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους του γονάτου, αλλά περισσότερα θα γίνονταν γνωστά μετά τις εξετάσεις στις οποίες επρόκειτο να υποβληθεί τη Δευτέρα (8/3).

Όπως γνωστοποίησε λοιπόν επισήμως ο σύλλογος του ιταλικού Νότου σήμερα (8/3) το μεσημέρι, ο Αλγερινός αμυντικός έχει πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουλάμ ταλαιπωρείται συνεχώς με τα γόνατά του εδώ και μια τετραετία σχεδόν...