Μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό ο Χασάν κλήθηκε ξανά στην εθνική Αιγύπτου

Ο Αχμέντ Χασάν κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου για αγώνες στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα στο τέλος Μαρτίου.

Μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό ο Χασάν κλήθηκε ξανά στην εθνική Αιγύπτου

Ο Αχμέντ Χασάν είναι ένα από τους έξι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός χώρας που κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου για τους αγώνες εναντίον της Κένυας και των Νήσων Κομορών στις 25 Μαρτίου και στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Η Αίγυπτος επιδιώκει την πρώτη θέση στον όμιλο που θα της δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά του 2021 που θα γίνει του χρόνου στο Καμερούν.

Εκτός από τον Χασάν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου Χοσάμ Ελ Μπάντρι έχει καλέσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, τον μέσο της Άρσεναλ, Μοχάμεντ Ελνένι, τον επιθετικό της Άστον Βίλα, Μαχμούντ Τρεζεγκέ, τον κεντρικό αμυντικό της Αλ Ιτιχάντ, Αχμέντ Χεγκάζι και τον Μουστάφα Μοχάμεντ της Γαλατασαράι.

Η πρόσκληση έρχεται λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ ότι θα εμποδίσει τους διεθνείς παίκτες του Λίβερπουλ να ταξιδέψουν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση 10 ημερών μετά την επιστροφή.

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο που ο Χασάν είχε συμμετάσχει στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου (για αγώνα στο Τόγκο) προσβλήθηκε από κορονοϊό και πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.