Η Ίντερ βραβεύει τον Καμπιάσο

Η Ίντερ θα βραβεύσει τον Εστέμπαν Καμπιάσο, αφού ανήκει στην τετράδα των πιο αγαπητών ποδοσφαιριστών του κόσμου των "νερατζούρι".

Η Ίντερ βραβεύει τον Καμπιάσο

Είναι μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος που έχει μεγαλουργήσει στα γήπεδα. Ο λόγος για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ίντερ.

Θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τους "νερατζούρι". Ο Αργεντινός είναι από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους για τον κόσμο της ομάδας του Μιλάνου. Έτσι η Ίντερ ανακοίνωσε ότι θα βραβεύσει τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος μπαίνει στο «Hall of Fame»του ιταλικού κλαμπ.

Συγκεκριμένα αυτή η διάκριση ήρθε έπειτα από ψηφοφορία του κοινού που ανέδειξε τους τέσσερις κορυφαίους πρώην ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον Καμπιάσο οι φίλοι της Ίντερ ψήφησαν τον Ντιέγκο Μιλίτο, τον Τζούλιο Σέζαρ και τον Τζουσέπε Μπεργκόμι.

Ο Αργεντινός φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού για δύο χρόνια. Αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα από το καλοκαίρι του 2015 έως το καλοκαίρι του 2017. Με την Ίντερ έκανε 431 συμμετοχές και πέτυχε 51 γκολ.

Σε αυτό το σημείο, πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καμπιάσο δεν έχει κόψει τους δεσμούς με την Ελλάδα. Αντίθετα έχει πολλούς φίλους στη χώρα μας και είναι χαρακτηριστικό ότι διατηρεί σπίτι στα νότια προάστια και επισκέπτεται αρκετά συχνά την Αθήνα.