Μάλμε: Επίσημο του Τσόλακ

Η Μάλμε παρουσίασε και επίσημα τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σουηδίας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ!

Μάλμε: Επίσημο του Τσόλακ

Η Μάλμε παρουσίασε και επίσημα τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σουηδίας με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021! O Κροάτης επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στη Σουηδία για λογαριασμό της Μάλμε, διάλεξε και το νούμερο 9 στη φανέλα.

Ο Τσόλακ αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε στη Μάλμε την περασμένη αγωνιστική η αποχώρηση του Ίσαακ Κίσε Τέλιν, καθώς έκτοτε το σουηδικό κλαμπ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός άξιου αντικαταστάτη του και πλέον ευελπιστεί ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του 27χρονου στράικερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε προβλέπει και οψιόν αγοράς του παίκτη από τους Σουηδούς, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ στη Μάλμε μέχρι τις 31.12.2021. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία!».

Με τη σειρά της, η Μάλμε τον καλωσόρισε και επίσημα, παρουσιάζοντας τον Τσόλακ με τα χρώματα της νέας του ομάδας.