Αισιόδοξος ο Γούντγουορντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανοικτά γήπεδα την επόμενη σεζόν!

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Eντ Γούντγουορντ, ανακοίνωσε αύξηση εσόδων στο τελευταίο 3μηνο του 2020 κι εμφανίστηκε αισιόδοξος για ολοκληρωτικό άνοιγμα των γηπέδων την επόμενη σεζόν.

Αισιόδοξος ο Γούντγουορντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανοικτά γήπεδα την επόμενη σεζόν!

Τι κι αν πρόσφατο δημοσίευμα της Καταλανικής αθλητικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» αποκάλυπτε ότι στα 445,5 εκατομμύρια λίρες ανέρχεται το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της, Εντ Γούντγουορντ, επεσήμανε πως ο σύλλογος εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση μιας πρωτόγνωρης κατάστασης, αν και αισιοδοξεί πως υπάρχει «φως στο τέλος του τούνελ».

Παράλληλα, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ενημέρωσε ότι τα συνολικά έσοδα του συλλόγου αυξήθηκαν 2,6% τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, έχοντας δεχθεί βοήθεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα χρήματα από τις μεταδόσεις, αυξήθηκαν κατά 68%, φτάνοντας τα 108,7 εκατομμύρια λίρες.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το ποδόσφαιρο και για την κοινωνία γενικότερα. Έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες από την έναρξη της πανδημίας λόγω του κορονοϊού, όπου μας ζητήθηκε να κλείσουμε το Ολντ Τράφορντ στους φιλάθλους» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφώσει το οικονομικό περιβάλλον της ομάδας.

Ο εντολοδόχος των ιδιοκτητών της οικογένειας Γκλέιζερ στάθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αφού έχει προαναγγελθεί από την Αγγλική κυβέρνηση τμηματικά σε πρώτη φάση: «Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε για την επιστροφή του κόσμου. Η ταχεία επιτυχημένη διάθεση εμβολίων και το μειωμένο ποσοστό λοιμώξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μας κάνουν αισιόδοξους. Αρχικά αυτό θα γίνει με ποσοστό επί της χωρητικότητας, αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι την επόμενη σεζόν θα είναι όλοι εκεί ξανά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας