Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά από παράταση, αντίπαλος της Μπάρτσα στον τελικό του Κυπέλλου (Highlights)!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Λεβάντε, στην Βαλένθια, με 2-1, στην παράταση αφού το 90λεπτο όπως και το πρώτο ματς είχαν λήξει 1-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Copa del Rey. Το χρυσό γκολ ο Μπερενγκέρ (112')

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά από παράταση, αντίπαλος της Μπάρτσα στον τελικό του Κυπέλλου (Highlights)!

Μετά την Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Σεβίλλη, την Τετάρτη και η Αθλέτικ Μπιλμπάο χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στον τελικό του Copa Del Rey την Λεβάντε, νικώντας την 2-1, αφού το 90λεπτό στο «Σιουτάτ ντε Βαλένθια» έληξε 1-1 όπως και ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός, στο «Σαν Μαμές» (11/02).

Οι δύο ομάδες (που είχαν τεθεί αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα την περασμένη Παρασκεύη κι είχαν αναδειχθεί ισόπαλες ξανά με 1-1!), έλυσαν τις διαφορές τους στον εξτρά χρόνο αφού o Ραούλ Γκαρθία (29') «απάντησε», με πέναλτι, στο τέρμα του Ροζέρ Μαρτί (16').

Το νικητήριο τέρμα για τους Βάσκους πέτυχε ο Άλεξ Μπερενγκέρ (112') κι έτσι το ζευγάρι του τελικού του φετινού Σούπερ Καπ (με νικήτρια την Αθλέτικ) θ' αναβιώσει στον τελικό του Κυπέλλου του 2021 στις 17 Απριλίου στην Σεβίλλη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα (03/04) η Αθλέτικ θα παίξει κι άλλον τελικό. Τον... περσινό που χρωστάνε ακόμη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ!