Ουζουνίδης: «Πρέπει να εφαρμοστεί το VAR και στη Ρουμανία»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί το VAR και στη ρουμανικό πρωτάθλημα κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι τώρα.

Ουζουνίδης: «Πρέπει να εφαρμοστεί το VAR και στη Ρουμανία»

Ένα μήνα στη Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα συμπληρώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και μέχρι στιγμής σε τέσσερα παιχνίδια έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επίσης σε αυτό το διάστημα η ρουμανική ομάδα έχει σκοράρει μόλις δύο φορές κάτι που σαφώς και έχει προβληματίσει τον Έλληνα προπονητή.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στη Ρουμανία δεν έχει γίνεται χρήση του VAR και τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξει.

«Είμαι προβληματισμένος που δεν σκοράρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά στην τελική προσπάθεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν πλησιάζουμε την αντίπαλη εστία.

Έχουμε νέους παίκτες με μικρή εμπειρία, αλλά θα δουλέψουμε για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Νοιάζομαι για την φυσική κατάσταση των παικτών μου, είναι μια δύσκολη περίοδος», είπε αρχικά για την ομάδα του εκφράζοντας έτσι τον προβληματισμό του.

Στη συνέχεια ο Ουζουνίδης αναφέρθηκε στο VAR λέγοντας: «Ασφαλώς χρειαζόμαστε το VAR και στη Ρουμανία επειδή κάποιες φάσεις είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Οι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια, είναι άνθρωποι και αυτοί και μπορεί να κάνουν λάθος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το VAR. Λάθη μπορούν να γίνουν και με VAR, αλλά δίχως VAR θα είναι πιο δύσκολο να παρατηρηθούν».