Άρσεναλ: Η απογοήτευση του Αρτέτα

Η Άρσεναλ συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες σε παιδιά από την Ακαδημία της και ο Έντι Ν'Κετιά είναι ένας από αυτούς, αλλά φέτος έχει απογοητεύσει τον Μικέλ Αρτέτα.

Άρσεναλ: Η απογοήτευση του Αρτέτα

Ένα παιδί που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ είναι ο Έντι Ν'Κετιά. Παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει όπως θα περίμενε και ο Μικέλ Αρτέτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ισπανός προπονητής για πρώτη φορά βγήκε ανοιχτά και δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος από κάποιον ποδοσφαιριστή του.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει βασικός σε μόλις τρία φετινά παιχνίδια της Premier League. Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της Άρσεναλ είναι ότι στη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα είναι πολύ κοντά να παίξει λιγότερα λεπτά απ' ότι είχε παίξει την πρώτη.

Ο κόουτς των "κανονιέρηδων" στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν είναι καθόλου ευχάριστο για την ομάδα να μένει εκτός ο ποδοσφαιριστής. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές επιλογές και πονάει να μένει εκτός προπονήσεων ο Έντι. Είναι παίκτης της Ακαδημίας και θα έχει την ευκαιρία του. Πρέπει να είναι υπομονετικός και το σημαντικό είναι ότι δεν δείχνει σημάδια αδιαφορίας.

Για να είμαι δίκαιος όταν έπαιξε το έκανε καλά, αλλά χρειάζεται περισσότερα λεπτά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουν και να πάρουμε τη σωστή απόφαση», ανέφερε ο Μικέλ Αρτέτα, αλλά το θέμα του 21χρονου άσου απασχολεί τα Μέσα στην Αγγλία αναζητώντας να βρουν ποιος ακριβώς έχει την ευθύνη.