Ο Ελαμπντελαουί προπονείται με μπάλα (vid)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αισθάνεται καλύτερα, όπως ο ίδιος δήλωσε, και ξεκίνησε προπόνηση με μπάλα.

Ο Ελαμπντελαουί προπονείται με μπάλα (vid)

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του Ομάρ Ελαμπντελαουί με αποτέλεσμα ο δεξιός μπακ της Γαλατασαράι να τραυματιστεί στα μάτια. Τότε, υποβλήθηκε σε επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η όραση του και δίνει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να τελειώσει αυτή η περιπέτεια.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο ένα του μάτι στο οποίο ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί στο απόλυτο η όραση.

Ο μπακ της Γαλατά ανυπομονεί να μπει ένα τέλος σε αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Στα social media ανάρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται να έχει ξεκινήσει προπόνηση με μπάλα και το συνόδευσε με το ακόλουθο μήνυμα.

«Νιώθω πολύ καλύτερα και όλα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να προπονηθώ και να δουλέψω ξανά με τη μπάλα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω πιο δυνατός και καλύτερος», ανέφερε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει στο πλευρό του όλους τους φίλους του από την Ελλάδα και την Τουρκία.