Ντόρτμουντ: Τρέχει να προλάβει το Klassiker με την Μπάγερν o (τραυματίας) Σάντσο!

Ο Τζέιντον Σάντσο αποχώρησε τραυματίας από τον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Μπορούσια του Μένχενγκλαντμπαχ αφού πέτυχε το μοναδικό τέρμα της πρόκρισης της Ντόρτμουντ και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Klassiker κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου το προσεχές Σάββατο (06/03).

Ντόρτμουντ: Τρέχει να προλάβει το Klassiker με την Μπάγερν o (τραυματίας) Σάντσο!

Δεν μπόρεσαν να χαρούν όσο θα ήθελαν την νίκη - πρόκριση εκτός έδρας επί της ... συνονόματης Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ, στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αφού ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας.

Για τον Τζέιντον Σάντσο ο λόγος που αντικαταστάθηκε λίγο μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στα «πουλάρια», λόγω ενοχλήσεων, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το επικείμενο «klassiker» με τη Μπάγερν Μονάχου, το προσεχές Σάββατο (06/03)

Προς το παρόν, η συμμετοχή του Άγγλου διεθνούς εξτρέμ είναι στον «αέρα» και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα δύο 24ωρα.

Ο ίδιος πάντως θέλει να δώσει το «παρών» σε αυτή την σπουδαία αναμέτρηση με την, πρωτοπόρο, ομάδα του Χάνσι Φλικ που κρίνει πολλά για την πορεία και των δύο ομάδων στην φετινή Bundesliga.