Λίβερπουλ: Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Τσιμίκα

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι η Γαλατασαράι έχει στη λίστα της τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα.

Λίβερπουλ: Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το άλμα στην καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι όταν από τον Ολυμπιακό μετακόμισε στη Λίβερπουλ. Η μεταγραφή του νεαρού μπακ ξεπέρασε τα 11 εκατ. λίρες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Συγκεκριμένα ο "Τσίμι" έχει παίξει μόλις πέντε λεπτά στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Οι τραυματισμοί που τον έχουν ταλαιπωρήσει έχουν ως αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω και να μην μπορέσει να μπει ο Τσιμίκας στο rotation.

Στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Γαλατασαράι έχει στη λίστα της τον Έλληνα αμυντικό. Σύμφωνα με τους Τούρκους ο 24χρονος αριστερός μπακ είναι στόχος της Γαλατά. Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει από την Αγγλία.

Η Γαλατασαράι σκοπεύει να κάνει κίνηση για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού. Το πόση αλήθεια έχει αυτό το σενάριο κανείς δεν το ξέρει, πάντως δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να φύγει από τη Λίβερπουλ ο ποδοσφαιριστής.