Μπαρτσελόνα: Θα συνεργαστεί με τις Αρχές για την εξιχνίαση του σκανδάλου

Tην πρόθεσή του να συμβάλει πλήρως στην έρευνα των αστυνομικών αρχών για διαλεύκανση της υπόθεσης με τα social media που προκάλεσε σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ο σύλλογος της Βαρκελώνης.

Μπαρτσελόνα: Θα συνεργαστεί με τις Αρχές για την εξιχνίαση του σκανδάλου

Επίσημη τοποθέτηση υπήρξε από την πλευρά της Μπαρτσελόνα μετά την έφοδο της αστυνομίας της Καταλονίας σήμερα (1/3) στα γραφεία του Καμπ Νου, που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου του συλλόγου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου για το σκάνδαλο με τα social media.

Μπαρτσελόνα: Συνελήφθη ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου

Όπως αναφέρουν οι «μπλαουγκράνα», είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν πλήρως με τις Αρχές και να παράσχουν ό,τι αυτές ζητήσουν προκειμένου να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει φέρει αναταραχή στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ανάκριση όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Μπαρτομέου συνελήφθησαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάρτσα, Όσκαρ Γκράου, ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας Ρομάν Γκόμεζ Πόντι και ο στενός συνεργάτης του Μπαρτομέου Χάουμε Μασφερέρ.