Ντόρτμουντ: Στα 115 εκατ. κοστολογείται ο Χάαλαντ

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητούν τουλάχιστον 115 εκατ. ευρώ για την πώληση του Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Ντόρτμουντ: Στα 115 εκατ. κοστολογείται ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι λογικό – με τα κατορθώματά του- να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη. Είναι μόλις 20 ετών και ήδη έχει ξεπεράσει τα 110 γκολ. Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζουν άριστα πως δεν θα μπορέσουν για πολύ να κρατήσουν τον Νορβηγό άσο οπότε ας... βγάλουν κάτι από αυτό.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, στον γερμανικό σύλλογο, είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Χάαλαντ, αλλά θα πρέπει να πληρωθούν αδρά. Όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 115 εκ. ευρώ στην Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσει.

Πρόσφατα, ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα μιλώντας στο «BBC» αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δέκα ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά για να αποκτήσουν τον πελάτη του, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αγγλικές.

«Είναι προφανές, πως όλοι εξετάζουν την περίπτωση του Έρλινγκ, ώστε να γίνει ο μελλοντικός αστέρας της ομάδας τους, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει ότι αυτός σε αυτή την ηλικία. Θα είναι ένας από τους μελλοντικούς αστέρες της επόμενης δεκαετίας, με ποδοσφαιριστές όπως οι Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι να φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους.

Όλοι ψάχνουν τη νέα γενιά. Μόνο δέκα ομάδες μπορούν αυτή τη στιγμή, να διαθέσουν τα χρήματα και να τον αποκτήσουν, όπως επίσης και να του προσφέρουν το κατάλληλο εγχείρημα και πλάνο για να φύγει από την Ντόρτμουντ. Οι τέσσερις από αυτές τις ομάδες, αγωνίζονται στην Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά!