Μαρτίνεζ για Μπαρτσελόνα: «Όλα είναι παρελθόν να ανανεώσω με την Ίντερ»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ επαλήθευσε ότι βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα αλλά ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι στην Ίντερ.

Μαρτίνεζ για Μπαρτσελόνα: «Όλα είναι παρελθόν να ανανεώσω με την Ίντερ»

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της Ίντερ είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «νερατζούρι» τα τελευταία δύο χρόνια και είναι λογικό πως έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Άλλωστε μαζί με τον Λουκάκου είναι από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στον κόσμο.

Ο 23χρονος με συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο, ανακοίνωσε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους «νερατζούρι» και στόχος του είναι να παραμείνει κάτοικος Μιλάνου για αρκετά ακόμα χρόνια.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπό του το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας πως πλέον αυτό το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά.

«Είναι αλήθεια, βρισκόμουν σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Παρ' όλα αυτά, γύρισα και είπα στον Κόντε να μην ανησυχεί, είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Ίντερ. Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πρόκειται να υπογράψω επέκταση συμβολαίου με την Ίντερ.

Δεν ξέρω πότε θα υπάρξει η ανακοίνωση. Το μέλλον μου είναι εδώ, βλέπω τον εαυτό μου για πολύ καιρό ακόμα στο Μιλάνο. Μου αρέσουν τα πάντα στην πόλη, το φαγητό, οι φίλαθλοι, η ομάδα. Έχω μόνο ευχάριστες εμπειρίες από εδώ».

Επιπλέον, ο Μαρτίνες ρωτήθηκε και για το αν η Ίντερ είναι το φαβορί για το Σκουντέτο, με τον ίδιο να απαντά πως:

«Δεν μου αρέσει η λέξη φαβορί. Είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και σίγουρα αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τυχαίο όμως όλο αυτό, είναι απόρροια της δουλειάς που κάνουμε μαζί με τον προπονητή, ο οποίος πάντα λέει πως δουλεύουμε για να φτάσουμε την Ίντερ όσο πιο ψηλά γίνεται».