Διάψευση της Αγγλικής Κυβέρνησης για φιλοξενία όλων των αγώνων του Euro 2020

Τις πληροφορίες που ήθελαν την Αγγλία να φιλοξενεί όλο το Euro 2020, που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι, λόγω του κορονοϊού, διέψευσε η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου χαρακτηρίζοντας τς «φήμες»

Διάψευση της Αγγλικής Κυβέρνησης για φιλοξενία όλων των αγώνων του Euro 2020

Απαξίωσε τις πληροφορίες ότι πρόκειται να διεξαχθεί σύσσωμο το Εuro 2020 (που μετατέθηκε για το φετινό καλοκαίρι λόγω της πανδημίας) επί αγγλικού εδάφους η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την Ντάουνινγκ Στριτ διαψεύστηκε το «σενάριο» ότι όλο τουρνουά - που είναι προγραμματισμένο, από την UEFA (λόγω της συμπλήρωσης 60 χρόνων από το πρώτο σχετικό τουρνουά) να διεξαχθεί (11 Ιουνίου - 11 Ιουλίου) σε 12 πόλεις 11 διαφορετικών ευρωπαϊκών κρατών να διεξάγεται εξ ολοκλήρου στην Αγγλία λόγω κορονοϊού, εμβολίων και διαφορετικών ιατρικών πρωτοκόλλων!

«Είναι απλά φήμες. Το θέμα του τουρνουά είναι καθαρά στη δικαιοδοσία της UEFA και όπως ανέφεραν και την Πέμπτη, συνεχίζουν να παραμένουν πιστοί στον τρόπο διεξαγωγής που έχουν ετοιμάσει. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στην φιλοξενία των συγκεκριμένων αναμετρήσεων που έχουμε λάβει με επτά ματς στο Γουέμπλεϊ και ορισμένα στην Γλασκώβη», απάντησε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον.