Λίβερπουλ: Νοκ άουτ για δύό μήνες ο Χέντερσον!

Για έξι με οκτώ εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Τζόρνταν Χέντερσον, που χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Έβερτον, αυξάνοντας τα προβλήματα του Γιούργκεν Κλοπ στην στελέχωση της ενδεκάδας της Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Νοκ άουτ για δύό μήνες ο Χέντερσον!

«Βουνό» τα προβλήματα της Λίβερπουλ.

Δεν είναι μόνο ότι προέρχεται από 4 σερί ήττες χάνοντας το ... τρένο της διεκδίκησης της υπεράσπισης των περσινών της πρωτείων, αλλά κι οι τραυματισμοί που συνεχίζουν να την πλήττουν.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έγινε ο ο πιο πρόσφατος «κρίκος» στην αλυσίδας τους.

Ο αρχηγός των «κόκκινων» υπεβλήθη σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα και πρόκειται να παραμείνει εκτός για έξι με οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με τους «Times».

Ο Άγγλος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Έβερτον (που έληξε με θρίαμβο των «ζαχαρωτών» 2-0 στο «Άνφιλντ») και το πρόβλημα του αποδείχθηκε αρκούντως σοβαρό.

Σύμφωνα με το έντυπο ο Χέντερσον, αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε ειδικό γιατρό στο Λονδίνο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, όπου εντοπιζόταν το πρόβλημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για απουσία 1,5 έως δύο μηνών.

Ο Χέντερσον τη φετινή σεζόν μετράει 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει ένα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.