Σε ισπανική κλινική, με λίαρ τζετ, ο... γάτος του Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον χτύπησε αμάξι!

Ο σπάνιας ράτσας γάτος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ονόματι Πέπε, χτυπήθηκε από αμάξι έξω από την βίλα του Πορτογάλου στο Τορίνο κι εκείνος τον έστειλε στην Ισπανία με το λίαρ τζετ, για να τον περιθάλψουν!

Σε ισπανική κλινική, με λίαρ τζετ, ο... γάτος του Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον χτύπησε αμάξι!

Στιγμές αγωνίες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια του, στο Τορίνο, αφού ένα... μέλος της το χτύπησε αυτοκίνητο.

Ένα τετράποδο μέλος της, για την ακρίβεια...

Ο σπάνιος (σ. αξίας 3.000 περίπου ευρώ, καθότι μόνο 8 υπάρχουν στον κόσμο) γάτος του, ονόματι «Πέπε», διέλαθε της προσοχής τους και βγήκε έξω από την πολυτελή βίλα του Πορτογάλου στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε, όπου τον χτύπησε αυτοκίνητο.

Το ζωντανό (άτριχο, καθότι, της σπάνιας ράτσας «Σφίγγα» που φέρεται να κρατάει από την εποχή των Φαραώ...) μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ειδική κλινική στην Ισπανία και χρησιμοποιήθηκε για τη διακομιδή το ιδιωτικό τζετ!

Εκεί πλέον αναρρώνει, όπως ενημέρωσε η σύντροφος του παίκτη Χεορχίνα Ροντρίγκες, μετά από ένα διάστημα που βρέθηκε σε ΜΕΘ.

Στην κλινική μαζί του βρίσκεται η αδερφή της Χεορχίνα, Ιβάνα.

Το γατί πολλάκις υπήρξε ...σταρ σε φωτογραφίσεις του παίκτη και της Ισπανίδας μοντέλας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθότι ο αγαπημένος όλης της οικογένειας.

Εξ ου και τον έπαιρναν μαζί τους και σε εξωτικές διακοπές.

Κατά πληροφορίες το όνομα του το πήρε από τον διεθνή νατουραλιζέ Πορτογάλο σέντερ μπακ κι αγαπημένο συμπαίκτη του Κριστιάνο σε Ρεάλ Μαδρίτης κι Εθνική Πορτογαλίας, Πέπε!