Νεκρός 21χρονος, Ιβοριανός, παίκτης, της ομάδας Νέων της Αταλάντα, από καρκίνο του ήπατος...

Ο 21χρονος Γουίλι Μπρατσιάνο Τα Μπι, από την Ακτή Ελεφαντοστού,παίκτης της ομάδας Νέων της Αταλάντα, έχασε την ζωή του νικημένος από τον καρκίνο του ήπατος... 

Νεκρός 21χρονος, Ιβοριανός, παίκτης, της ομάδας Νέων της Αταλάντα, από καρκίνο του ήπατος...

Την μάχη μ' έπαθλο την ίδια του τη ζωή έχασε, εξαιτίας του καρκίνου, σε ηλικία μόλις 21 ετών ένας φέρελπις ποδοσφαιριστής.

Ο Γουίλι Μπρατσιάνο Τα Μπι, που ανήκε στην Αταλάντα, νικημένος από την επάρατη νόσο, που είχε κάνει μετάσταση στο συκώτι του, άφησε τα εγκόσμια, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο όσους τον γνώριζαν αλλά και την Ιταλική ομάδα, καθώς και το ποδόσφαιρο της Ακτής Ελεφαντοστού, αφού θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αφρικανικής χώρας.

Ο εκλιπών ήταν αρχηγός στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας και μάλιστα το 2019 είχε πάρει μεταγραφή (από την Μιμόζας, όπου αγωνιζόταν) στην ομάδα του Μπέργκαμο, που τον είχε εντοπίσει στα τουρνουά των εθνικών ομάδων.

Αγωνιζόμενος ως χαφ, με την ομάδα Νέων του σύλλογου, κατέκτησε το πρωτάθλημα Primavera, την ίδια χρονιά.

Όταν διαπιστώθηκε ότι έχει καρκίνο στο ήπαρ, αποφάσισε να παραμείνει στην Ιταλία προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένεια με τα καλύτερα δυνατά μέσα, αλλά τελικά σήμερα έχασε τη μάχη, όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ της πατρίδας του κι επιβεβαίωσε η ομάδα του κατόπιν.