Τορίνο: Σε προληπτική καραντίνα, λόγω κορονοϊού

Η Τορίνο προέβη στην ακύρωση της προπόνησης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη, λόγω ανησυχιών για περαιτέρω κρούσματα κορονοϊού.

Τορίνο: Σε προληπτική καραντίνα, λόγω κορονοϊού

Η Τορίνο ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Τρίτη (23/3) προπόνηση της ομάδας, λόγω ανησυχιών για περαιτέρω κρούσματα Covid-19, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Serie A θέτοντας τους παίκτες σε προληπτική καραντίνα.

Τρεις παίκτες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γνωστοποιηθεί, βρέθηκαν θετικοί στον ιό την περασμένη εβδομάδα, δύο την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ένας ακόμη, το Σάββατο 20.

«Σε σχέση με την ενδεχόμενη κατάσταση, που σχετίζεται με περαιτέρω θετικά κρούσματα COVID-19 που δεν έχουν ακόμη σταθεροποιηθεί και εξελίσσονται, με την υπόδειξη της τοπικής υγειονομικής αρχής, η Τορίνο ανακοινώνει ότι η σημερινή προπόνηση αναβλήθηκε εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Το επόμενο παιχνίδι της Τορίνο είναι εκτός έδρας με τη Σασουόλο την Παρασκευή (26/2) για τη Serie A. Στην κατάταξη κατέχει τη 17η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.