Ρόμπερτσον για το «ξύλο» με Άλισον: «Κάποιοι βαριούνται και βγάζουν φήμες»

Μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Λέστερ και τον τρόπο που ήρθε στα τελευταία λεπτά, υπήρξαν φήμες στην Αγγλία που ήθελαν τον Ρόμπερτσον να έχει καυγά με τον Άλισον.

Ρόμπερτσον για το «ξύλο» με Άλισον: «Κάποιοι βαριούνται και βγάζουν φήμες»

Ο αριστερός ακραίος μπακ χαφ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτον μίλησε για τις φήμες περί καυγά με τον Άλισον μετά το τέλος του αγώνα με τη Λέστερ και την ήττα με 3-1.

«Δεν μοιάζω με τον τύπο που παίζει ξύλο, έτσι δεν είναι; Αν για δύο παίκτες αποκλείεται η περίπτωση να μπλέξουν σε καυγά τότε μιλάμε για μένα και τον Άλισον . Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται στο σπίτι και βαριούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες.

Όλες αυτές οι ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι βλακείες. Πρέπει όλοι μας, παίκτες και τεχνικό προσωπικό να τις μπλοκάρουμε».

Αυτά ήταν τα λόγια του Άντι Ρόμπερτσον ενώ θυμίζουμε πως και λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Λειψία για το Champions League, θέση στα όσα είχαν κυκλοφορήσει είχε πάρει και ο αρχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον διαψεύδοντας τα πάντα.

Κάτι ανάλογο φυσικά είχε κάνει και ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, για τον οποίο είχε γραφτεί πως σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Λίβερπουλ!