Οι Σέρβοι αποθεώνουν τον Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς τα πάει περίφημα με τη φανέλα της Παρτιζάν και οι Σέρβοι αποθεώνουν τον κεντρικό αμυντικό που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Οι Σέρβοι αποθεώνουν τον Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που διαπρέπει είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.Ο 20χρονος στόπερ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Παρτιζάν και είναι πρωταγωνιστής στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ήδη έχει κάνει δώδεκα συμμετοχές με τη φανέλα της Παρτιζάν στο πρωτάθλημα και είναι από τους κορυφαίος ποδοσφαιριστές της. Στη Σερβία γράφουν εγκώμια για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό που από τη στιγμή που γύρισε στην παλιά του ομάδα βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό.

«Ο Βούγιατσιτς μαζί με τον Μάρκοβιτς που ήρθε από τον Ολυμπιακό έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο», αναφέρουν οι Σέρβοι για τον στόπερ που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Μάρκοβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να πάρει πολλές ευκαιρίες στα πόδια του και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να παραχωρηθεί δανεικός σε μία ομάδα που θα παίζει. Η Παρτιζάν αποδείχτηκε πως ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Πήγε σε ένα γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να προσαρμοστεί και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στη Σερβία αποθεώνουν τον κεντρικό αμυντικό που ανήκει στον Ολυμπιακό και ελπίζουν να μπορέσουν το καλοκαίρι να μπουν σε μία διαπραγμάτευση με την ομάδα του Πειραιά για να τον κρατήσουν.