Δυσοίωνο το μέλλον του Μπάρκα στην Σέλτικ

Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Σέλτικ με την Ρος Κάουντι και οι Σκωτσέζοι αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των «Κελτών».

Δυσοίωνο το μέλλον του Μπάρκα στην Σέλτικ

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Γλασκώβη. Εδώ και πολύ καιρό ο σκωτσέζικος Τύπος θεωρεί ότι δεν έχει μέλλον στην Σέλτικ και ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι με την Ρος Κάουντι ενισχύει ουσιαστικά τα συγκεκριμένα σενάρια.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Σέλτικ δεν άφησε εκτός αποστολής τον Μπάρκα επειδή ήταν τραυματίας ή τιμωρημένος. Για αυτό το λόγο έχουν οργιάσει οι Σκωτσέζοι ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον 26χρονο γκολκίπερ το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Νιλ Λένον σκόπευε να τον ξεκινήσει κόντρα στην Ρος Κάουντι, αλλά τελικά δεν κάθισε ούτε καν στον πάγκο.

«Μυστήριο η υπόθεση του Μπάρκα, πιθανότατα θα παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού», σημείωνε χαρακτηριστικά ο τοπικός Τύπος, με τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ να μετράει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Σέλτικ.