Λίβερπουλ: «Πρέπει να παίξει ο Τσιμίκας»

Έντονη πίεση από τον Τύπο στην Αγγλία προς τον Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα μπακ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ: «Πρέπει να παίξει ο Τσιμίκας»

Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες της Λίβερπουλ έχουν δημιουργήσει προβλήματα και ο Τύπος αναζητεί λύσεις που θα μπορέσουν να ξεμπλοκάρουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Είναι δεδομένο ότι κάτι δεν πάει καλά και η κριτική γίνει όλο και πιο έντονη.

Κάπως έτσι έχει μπει στην κουβέντα και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει παίξει μόλις πέντε λεπτά στη φετινή Premier League και ο Τύπος στην Αγγλία αναρωτιέται για ποιο λόγο δεν του δίνει χρόνο ο Γερμανός προπονητής. Μάλιστα τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι "πρέπει να παίξει με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Τσιμίκας".

Με αυτόν τον τίτλο συναντάμε δημοσιεύματα και δίνουν την εξήγηση γιατί πρέπει να αγωνιστεί βασικός ο Έλληνας μπακ στο επόμενο παιχνίδι της Λίβερπουλ. "Ο Ρόμπερτσον δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Τσιμίκας αποκτήθηκε για να είναι ο παίκτης που θα τον αντικαθιστά. Προς το παρόν δεν το έχουμε δει αυτό και με τη Σέφιλντ πρέπει να παίξει", αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Πράγματι ο Τσιμίκας δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Κλοπ, όμως, τον πήγε πίσω το γεγονός ότι προσβλήθηκε από τον Covid-19, ενώ στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Πλέον οι Άγγλοι θεωρούν ότι πρέπει να παίξει και ειδικά σε μία περίοδο που η ομάδα χρειάζεται νέα πρόσωπα και φρέσκα πόδια, αφού και ο Ρόμπερτσον δείχνει ότι δεν είναι στα καλά του.